+31 (0)20 210 11 18 info@sell-my-house.nl

wilt U uw woning zo snel mogelijk verkopen?

Wij begrijpen dat:
Deal binnen een week!

U wilt uw woning zo snel mogelijk verkopen?

Wij begrijpen dat!

VRAAG EEN BOD OP UW WONING AAN

Vraag een bod op uw woning aan

Help, ik moet mijn huis snel verkopen!

Wanneer u met spoed uw woning wilt verkopen, dan is de traditionele methode vaak niet toereikend. Uw huis op de markt te brengen kost veel tijd, er moet een taxatie worden gemaakt, het huis moet worden gefotografeerd en worden voorzien van een meetrapport. Nadat de woning op de verschillende aanbiedingssites is aangemeld, volgen er vaak talloze bezichtigingen. Als het meezit, wordt de woning verkocht en moet de koper een hypotheek verkrijgen. De woning moet wederom worden getaxeerd door de bank, gecombineerd met een bouwkundige keuring. Pas daarna kan uw woning bij de notaris in eigendom worden overgedragen en ontvangt u de verkoopopbrengst.

Gelukkig is er een alternatief: Sell-my- house. Wij bieden een eenvoudige en lucratieve manier om uw huis snel te verkopen. Meld uw woning aan via onze site en ontvang binnen 24 uur een passend voorstel.

Achter sell-my- house.nl zit een groep van professionele vastgoedbeleggers die onroerend goed kopen. Wanneer u uw huis snel wilt verkopen, zullen er meerdere partijen zijn die een bod uitbrengen. Wij leggen het hoogste bod aan u voor. Wanneer u geïnteresseerd bent, brengen wij u met de hoogste bieder in contact om een afspraak in de woning te maken en daarna een koopovereenkomst te sluiten.

Waarom zou u uw huis snel moeten verkopen?

Er zijn veel redenen waarom een ​​eigenaar zijn huis snel moet verkopen, bijvoorbeeld:

VERHUIZING

Een nieuwe baan, kinderen die het huis uitgaan of een wijziging in de familieomstandigheden kunnen u dwingen om op korte termijn te verhuizen. Sell my house kan u uitkomst bieden.

ERFENIS

Wanneer u een huis van een overleden familielid erft, kan dat een zware belasting zijn. Waarom niet de woning verkopen aan ervaren huizenkopers?

Gezondheidsproblemen

Gezondheidsproblemen kunnen u dwingen naar een aangepaste woning te verhuizen. Ook kunnen verlies van werk of hoge ziektekosten een reden zijn. Sell-my- house.nl kan uw huis snel en veilig in tijden van nood verkopen.

Echtscheiding

Een scheiding is vaak de aanleiding om uw huis snel te willen verkopen. Wij kunnen u direct helpen door uw huis te kopen en de zaken binnen een paar weken af te ronden.

Achterstallig onderhoud

Brandschade, waterschade of achterstallig onderhoud kunnen ervoor zorgen dat u uw woning niet meer in bezit wilt hebben. Sell-my- house.nl kan u in dat geval ontlasten.

Financiële problemen

Ontslag, werkloosheid, beslaglegging, kredietkwesties, schulden of belastingen kunnen redenen zijn om geld vrij te maken door de verkoop van uw woning en maandlasten te reduceren. U kunt direct een offerte aanvragen bij sell-my- house.nl om uit te vinden wat het hoogste bod op uw huis is.

Beheer van onroerend goed

Als u een verhuurder bent, heeft u dikwijls te maken met lastige huurders, betalingsachterstand en slecht onderhoud. Bel ons en wij nemen uw problemen over.

HOE WERKT HET?

Let us do everything

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris arcu ex, rutrum vel magna at, accumsan efficitur neque. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Aenean mollis, lacus a euismod placerat, ante mi ornare nunc, nec egestas quam est nec felis.

Duis vitae eros diam. Sed orci ligula, finibus eu ultrices ut, pharetra in ex. Cras vitae nulla vitae nulla laoreet sagittis.

BIJ ONS KUNT U SNEL EN EENVOUDING UW WONING VERKOPEN

Vraag een bod op uw woning aan

Sell-my-house.nl B.V.

KvK 69058148

RSIN 857710163

NL11 INGB 0007 9681 78

Kantoor adres

Prins Hendrikkade 189-B

1011 TD Amsterdam

+31 (0)20 210 11 18

Postadres

Postbus 15545

1001 NA Amsterdam

info@sell-my-house.nl